MAESTRO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 317 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Maestro. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 8:23 Bardzo dobre jedzenie i miła obsługa Polecam
1 okt 2022 om 15:33 Eten was veelte laat
27 sep 2022 om 22:03 Was weer heerlijk en hele aardige bezorger.
25 sep 2022 om 20:20 Koud en veel te laat, pizza erg hard.
25 sep 2022 om 19:58 Erg jammer dat het eten bijna kpud bezorgd wordt.
25 sep 2022 om 4:39 Pizza and strips - my love
22 sep 2022 om 19:45 koud
19 sep 2022 om 7:42 Eten werd helaas koud bezorgd. Gebeld en dit werd netjes opgelost, ze gingen de bestelling opnieuw maken, moesten het wel zelf op komen halen. We vonden het niet gek dat het koud was, want blijkbaar zetten ze de bezorgtassen met eten erinbuiten neer…
6 sep 2022 om 11:47 Pizza vond ik minder lekker als voorheen (ca jaar geleden). Beetje droog en weinig tomatensaus.
5 sep 2022 om 18:55 Snel en prima eten.
1 sep 2022 om 9:18 Super snelle levering en het smaakte heerlijk en super vrolijke bezorger, Kortom top ik bestel snel weer
29 aug 2022 om 11:32 Eten was koud en de bezorger had een blikje drinken laten vallen dus alles was zeiknat..