MAESTRO

MAESTRO Pizzeria-Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 160 beoordelingen
24 okt 2021 om 18:27 De bezorgtijden was veel langer dan 60 minuten, aangezien ik ruim een uur voor de gevraagde bezorgtijd, al had besteld. En vervolgens kwam de bestelling ruim 40 minuten later dan de gevraagde tijd. En het eten was koud! Enorme teleurstelling!
23 okt 2021 om 21:21 Het eten was er pas na 1,5 uur. Toen het eten er was, was het koud. Kregen aanbod van de "baas" om een nieuwe bestelling te ontvangen maar na kort overleg zou het dan in totaal ruim 2 uur duren. Waardeloos aanbod zeg dan je krijgt je geld terug.
23 okt 2021 om 0:58 Heerlijk gegeten alles nog goed warm !
17 okt 2021 om 21:05 Heerlijk gegeten. Netjes op tijd!
17 okt 2021 om 19:30 Pizza’s waren erg lekker en zelfs eerder bezorgd als aangegeven
10 okt 2021 om 20:10 Prima, alleen pizza slappe korst en niet heel warm meer. Bezorgtijd meer dan aangegeven.
9 okt 2021 om 19:37 Helaas was de spa rood over de datum
5 okt 2021 om 23:11 Weer lekker gegeten zoals gewoonlijk ! Geen minpunten
3 okt 2021 om 23:10 Normaal goede ervaringen met Maestro, maar vandaag oa een cheeseburger menu besteld, maar was n gewone hamburger dus zonder kaas die koud was evenals de taaie koude friet. Heel jammer
3 okt 2021 om 21:27 Het was heerlijk goed warm 5 sterren zeker waard
3 okt 2021 om 14:31 Heerlijke pizza, ook nog eens heet bezorgd!
2 okt 2021 om 2:27 Bestelling is niet compleet, waarschijnlijk niet alle ingrediënten en producten aanwezig maar toch wel mee adverteren. Als je van verse veren houd dan zou ik kip nemen, ik kreeg kip waar de veren nog aan hingen (kokhalsend) ! Wil je TROEP ? bestel !